Godt nytt år!

Godt nytt år!

Hei og godt nytt år til alle venner av skjæløystallen!

Vi minner om at ridekurs starter opp igjen i uke 2, og det er stadig noen ledige plasser. Det er også oppstart av stellekurs den 13.01, som er et tilbud for de som vil lære litt mer om stell og håndtering av hest, i tillegg til en liten rideøkt. Ta kontakt med Kari, for informasjon og påmelding.

Vi kan se tilbake på et fint år i Skjæløystallen, med både opp og nedturer. Noen hester har dessverre forlatt oss, mens noen nye har kommet til. Pepper og Geisi har fått hvile etter flere år med tro tjeneste. De er dypt savnet. Lille Stellina forlot oss brått og uventet rett før jul, og har etterlatt seg et stort tomrom.

Det nyeste tilskuddet i rideskolen, Kolstads Demo, kom til oss i juni 2023. Han har allerede rukket å bli en favoritt hos flere, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med han.

Tradisjon tro avsluttet vi året med samling og julegrøt i ridehuset. Nytt av året var at den tradisjonelle kvadriljen var byttet ut med en gøyal jule-gymkhana, til glede for store og små.

Vi ønsker både gamle og nye bekjente velkommen tilbake i 2024, og ser frem til et nytt år med to og firbente 🙂

2 kommentarer til «Godt nytt år!»

  1. Hei, har en datter på 12 år som gjerne vil være med på ridekurs. Hun har stelt med en islandshest en stund nå, men han er ikke så god å ri på. Er venn med Anne lise, hun som sendte meg link. Er det fortsatt en åpen plass på ridekurset?

    Mvh Marita Bjurgen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.