Våre tilbud

Våre tilbud

Ridekurs

Rideskolen tilbyr ridekurs for nybegynnere/lett øvede til øvede ryttere. Ridekursene avholdes mandager, tirsdager og onsdager på ettermiddagen. Kursene starter opp januar og august hvert år, og følger skoleruten.

Sikkerhetsutstyr som hjelm og vest kan lånes på stallen (gratis).

Pris per ridetime (60 min) ved kjøp av et helt kurs er ca 355 kr pr ridetime.

Drop-in timer

Det er mulig å bestille enkelttimer, både på ettermiddag og dagtid. Pris per enkeltime (60 min) er 375 kr pr ridetime.

Drop-in barneriding

Hver lørdag kl 12.15 er det mulig for de aller minste å ri. Det er en fordel å melde seg på for å sikre seg plass. Barna kan få leier om nødvendig. Pris for barneriding (30 min) er 275 kr.

«Dame-gruppe»

Er du voksen, og har ridd litt før? Vi har egne «dame-grupper» mandag og onsdag ettermiddag, for lett øvede til øvede ryttere. Hvis du er på utkikk eter en morsom og sosial treningsform, kan dette varmt anbefales!

Dersom dere er en gruppe som kunne tenkt dere en felles aktivitet på dagtid, kan vi også legge til rette for ridetimer på dagtid.

Ridetimer på dagtid

Det er mulig å bestille ridetimer og privattime på dagtid, mandag, tirsdag og onsdag mellom klokken 10.00 og 13.00. Ta kontakt med Kari for påmelding.

Stellekurs

Stellekurs er perfekt for den som ønsker å lære litt mer om stell og håndtering av hest, både fra bakken og fra hesteryggen. Det passer for alle aldersgrupper. Stellekurs er en fin anledning til å bli mer trygg rundt hesten, og til å lære mer om dens adferd og behov. På kursene vil du lære mer om hestens kropp, hvordan hesten skal stelles og sales opp, og hvordan vi skal ta vare på hestens utstyr. Det legges også til rette for en liten rideøkt.

Forkunnskaper om hest er ingen forutsetning for å delta.

Stellekurs våren 2024:

Neste stellekurs har oppstart lørdag 26.03.24, og siste kursdag er den 11.05.24. Stellekurset avholdes hver lørdag innenfor denne tidsperioden, fra klokka 11.00 – 12.15. (NB: unntatt lørdag den 30.03, grunnet påskeferie). Totalt åtte ganger.

Pris totalt for hele kurset er 3080 kr.

Rideleir

Hver sommer arrangeres det rideleir på Skjæløystallen. De avholdes den første og siste uka av skolens sommerferie. Rideleiren er på dagtid, fra kl 08.00 til 16.00. Mer info om leir sommeren 2024 kommer 🙂

Det vil i år også arrangeres en tre dagers rideleir i påskeuka. Mer info kommer 🙂

Hest på for

Ønsker du å få følelsen av å ha en egen hest, men kun en til to dager per uke? Fra tid til annen har vi hester som søker etter ny for-rytter. For å få hest på for må du ha gode rideferdigheter, og klare å håndtere hesten på egenhånd. For-avtalen innebærer stell og riding av hesten, rengjøring av boks og vedlikehold av hestens utstyr. Ta kontakt med Kari for informasjon om pris og tilgjengelighet.

Ridebursdag

Hva med å feire bursdag i stallen og på hesteryggen? Vi tar imot barnegrupper, og kan tilby leie av hester og oppholdsrom. Mat og servering står dere for selv, vi hjelper med hestestell og riding 🙂 Ta kontakt for nærmere avtale.

Gavekort

Alle våre tilbud kan selvfølgelig kjøpes som gavekort, og vil være den perfekte presang til den hesteinteresserte! Ta kontakt for et tilbud.

Kontakt Kari Antonsen for spørsmål eller påmelding på telefon 97772944.

Alternativt dagtilbud

Skjæløystallen ønsker å være en arena for deg som har behov for en tilrettelagt hverdag, der hovedfokuset er mestring og personlig utvikling under trygge og stabile forhold. Med erfaring fra blant annet terapiriding, alternativ skolehverdag og Grønt arbeid har vi mulighet til å skreddersy et tilbud tilpasset deg og dine behov.

Eksempler på hva vi kan tilby:

  • Arbeidstrening
  • Alternativ skolehverdag
  • Lavterkseltilbud for barn/unge eller voksne som ønsker en tilrettelagt fritidsaktivitet på ettermiddag/dagtid. Et eksempel på dette kan være stell og håndtering av hest fra bakken, eventuelt også riding der dette er ønskelig.

All håndtering av dyr skjer under påsyn av kyndige og erfarne voksenpersoner. Erfaring med dyr er ingen forutsetning for å kunne benytte seg av tilbudene på gården.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!